Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Περι εκδηλώσεων των Συλλόγων...

Εχτές το βράδυ έτυχε να κολλήσω πίσω απο μερικούς συγχωριανούς-φίλους και έτσι βρεθήκα μαζί τους σε μια συναυλία. Μετά το τελος της κάποιος δικός μας πρότεινε σε κάποιον γνωστό καλλιτέχνη να έρθει στο χωριό για να "παίξει" το ερχόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση που σαν σύλλογος διοργανώναμε κάποια τέτοια εκδήλωση. Πάνω σε αυτό το θέμα θέλω να εκθέσω κάποιες δικές μου σκέψεις.
  • Θα αρχισω με κάτι άχαρο και ακρως υλιστικό .Μπορεί ένας σύλλογος σαν το δικό μας, με πενιχρά οικονομικά μεσα να πετύχει κατι τόσο φιλόδοξο; Η απάντηση εδω βρίσκεται κάπου στο αέρα, ο καθενας θα προτείνει την λύση του. Το πρόβλημα όμως θα παραμένει οικονομικό...
  • Λέγαμε-δηλαδή κάτι τετοιο ίσως να εχουμε στο μυαλό μας-στην κατ'ιδίαν συζήτηση που είχαμε με τον τύπο, ότι θα θέλαμε να αρχίσουμε να διοργανώνουμε χρόνο με τον χρόνο μια εκδήλωση στα πρότυπα άλλων άγνωστων και στην μέση του πουθενά χωριών, μια εκδηλωση-σύναξη γνωστών ή αγνώστων καλλιτεχνών. Έτσι, για την διαφήμιση του Μαυρολιθαρίου ή ακόμα καλύτερα για το νταβαντούρι βρε αδερφέ. Με βρίσκει σύμφωνο, ακόμα περισσότερο, είμαστε σε πολύ εμβρυακή κατάσταση για να γίνουμε"Αράχωβα" ...Νώντα.
  • Θα ξεφυγουμε απο τετριμμένες λύσεις για το πως θα γεμίσουμε το calendar των εκδηλώσεων του Αυγούστου. Ναι..οκ θα μπορουσε να καταλήξει και σε ένα ...διαδημοτικό τουλάχιστον τουρνουά δηλωτής...Νώντα-πάλι
  • Τέτοιες εκδηλώσεις ίσως ανεβάσουν και τον σύλλογο εμπειρικά και οργανωσιακά, ένα επίπεδο πιο πάνω.
  • Τέλος θα περασουμε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή βραδυά!
Αυτά....
ΥΣ:Αντάρα είδα είχες στα σκαριά κάτι πρόχειρο. Ελπίζω να σου έκλεψα το θέμα
ΥΣ2: Θα είχε σίγουρα ενδιαφερον να παντρέυαμε μουσικά το κλαρινο με το λαούτο και αυτό όχι στα πρόχειρα αλλά σε συναυλία.
ΥΣ3:Παιδια έπρεπε να του προτείνετε να μπεί στην μπάντα σας...
ΥΣ4: Οχι άλλα υστερόγραφα στις αναρτήσεις!!!

9 σχόλια:

  1. Τί πρόχειρο είχα στα σκαριά λέει? (sorry αλλά έχω μάλλον ένα θεματάκι επικοινωνίας απόψε, και δε σε πιάνω...)

    Αμ, δεν ήμουν από την αρχή της κουβέντας εκεί, αλλιώς σήμερα θα είχαμε ήδη την πρώτη πρόβα μαζί του...χαχα!

    Όσο για το...γάμο Μαυρολιθαρίου- Κρήτης, παίζει να είμαι και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Loipon. Kalo tha htan pisteuw na mhn anakoinwnoyme,yperthematizoyme h katakrinoyme sto blog ekdhlwseis poy oyte kan exoyn shzhththei apo ton idio ton syllogo gia thn pragmatopoihsh toys. To oti merikoi, ektos syllogoy, exoyn trexei to thema einai giati oi idioi to goystaroyn kai pisteyoun se ayth thn ekdhlwsh. Oi antidraseis einai sigoyro oti tha yparxoyn akoma kai an h ekdhlwsh exei apotelesma thn politistikh provolh toy xwrioy mas. Telos to an mporei o syllogos mas oikonomika na sthriksei mia tetoia ekdhlwsh den nomizw oti afora kai polloys pou diavazoyn ayto to blog opote h anafora se ayth einai to ligotero astoxh.
    Y.G-Antara me ekplhseis dysaresta gia moysikara,opws leei kai enas kitharistas. To laoyto einai k roymekiwtiko organo kai synodeyei arista to klarino. To antitheto dn mporei na ginei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε!!είτε πάρε με να μου τα πεις αν βιάζεσε τόσο είτε περίμενε μέχρι την επόμενη φορά!cu...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μου επιτρέπετε, θα συμφωνήσω με το moisiodaka.

    1) Όντως το blog, είναι μεν μέσο επικοινωνίας μεταξύ μας ωστόσο τα πολύ διαδικαστικά μπορούμε να τα συζητάμε και live. Εξάλλου βρισκόμαστε πολύ συχνά από κοντά, δε χανόμαστε.

    2) Με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα μέλη του blog δεν αποτελούν και μέλη του ΔΣ. Κατά συνέπεια, τα εσωτερικά θέματα του συλλόγου (πχ τα οικονομικά) όχι μόνο δε μας αφορούν αλλά είναι και λιγάκι άκομψο να τα σχολιάζουμε (και μάλιστα δημοσίως).

    3)Ακριβώς επειδή δεν είμαστε η ιστοσελίδα του συλλόγου, δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ανησυχούμε για το 'calendar των εκδηλώσεων'!

    4)Τέλος, υπάρχουν εδω μέσα και άτομα που δεν έχουν καμία βλέψη ενασχόλησης με τα κοινά, είτε στον πολιτιστικό είτε στον πολιτικό τομέα. Ως ένα από αυτά, έχω να δηλώσω εκ μέρους τους πως ό,τι λέμε, σκεφτόμαστε, κάνουμε ή προσπαθούμε σχετικά με το Μαυρολιθάρι, έχει ως έναυσμα μόνο την αγάπη μας και την όρεξη του καθενός, και είναι απολύτως ανιδιοτελές και χωρίς καμία σκοπιμότητα.

    Αυτά από μένα. Θέλω να ελπίζω πως είναι η τελευταία φορά που γράφω οτιδήποτε σχετικό με τα παραπάνω, γιατί- όχι τίποτα άλλο, αλλά καταντάει και κουραστικό...

    ΥΓ. Εγώ δε μίλησα για μουσική και όργανα...μίλησα για γάμο στην κυριολεξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάντως,και εγώ απο τη μεριά μου πιστεύω οτι αυτά τα θέματα δεν πρέπει να συζητιούνται στο blog...
    καλό θα ήταν να κάνουμε τις προτάσεις που έχουμε στο σύλλογο,σαν νεολαία του Μαυρολιθαρίου,και ανάλογα με το όποιο budget έχει,και αν συμφωνούν τα μέλη του βεβαίως-βεβαίως,να προσπαθήσει να τις πραγματοποιήσει...

    ΥΓ: συμφωνώ με το "ΥΓ" του moisiodaka,προς απάντηση όμως του "ΥΓ2" του κυρίου Noire...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πρόκειται να διαφωνίσω μαζί σας στο blog και μάλιστα έτσι. Συμφωνώ λοιπόν και πάμε παρακάτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι! Έτσι!! Ανωτερότητα! Αυτό είναι! Ναι! Ναι! Αυτό το πράμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μήπως,λέω μήπως αυτό το σχόλιο πάει για την πάνω ανάρτηση???

    ΥΓ:χαχαχαχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα άμα σου πώ ότι πάλι, είχα γράψει αυτό το σχόλιο, σε αυτή την ανάρτηση χωρίς να έχω δει το άλλο σχόλιο στην άλλη ανάρτηση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή