Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Για τους λάτρεις του camping...

Σήμερα το μεσημέρι, καθώς έπινα ήρεμη ήρεμη τον καφέ μου, χτύπησε το τηλέφωνο μόνο και μόνο για να με ταράξει! 'Τί καιρό κάνει εκεί? Γιατί εμείς εδώ έχουμε δροσούλα!', άκουσα από την άλλη άκρη της γραμμής με τη χαρακτηριστική τσιριχτή φωνούλα (θυμάται κανείς τους γυρίνους???) και πάγωσα παρά τον καύσωνα... Ήταν το nadiaki και ο nikore, που όπως καταλάβατε είναι στο χωριό!

Τελοσπάντων, μου είπαν να ανεβάσω αυτή την ανάρτηση για να κάνω μια νέα καλοκαιρινή πρόταση εκ μέρους τους:

Να πάμε για ένα διήμερο στο ποτάμι για να κάνουμε 'μπάνιο', να φάμε, να αράξουμε, να πούμε τρομακτικές ιστορίες, να κοιμηθούμε εκεί και να γυρίσουμε την επόμενη. Απ'ό,τι μου είπαν, έχουν ήδη ανακαλύψει το ιδανικό σημείο για την εκδρομή αυτή.

Δηλώστε συμμετοχή στα σχόλια για να οργανωθούμε!!!

3 σχόλια:

  1. Καλητερα να πάτε τελη ιουλίου ή αρχες αυγουστου. Τις πρώτες μέρες συνηθως υπάρχει μεγαλήτερη όρεξη και αν είναι καλά μπορει να ξαναγίνει. Ασε που δύσκολα μπορει να σκασει και καποιος ενοχλητικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι!!!!!!!!!!!!!!!
    Πολύ μου αρέσει αυτή η πρόταση και είναι εύκολα αφικτή αν δεν μπουν και αυτή τη φορά εμπόδια...
    Να οργανωθούμε όμως να παρούμε και σκηνές μαζί μας ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμαν πια ακομα θα μου το κοπανατε για τους γυρινους?!!!αφου δεν ειχα ξαναδει ημουν σε εκσταση!!!!!!χαχαχα!!!λεμε για τις 13-14/08!!!!ειναι απιστευτη τοποθεσια ειναι εξισου προσβασιμη για τους λατρεις του ανωμαλου δρομου οσο και γιαυτους της ασφαλτου...δεν θα μας ενοχλει κανεις (ουτε οι λυκοι ειναι χαμηλα εκει!!), εχει ισκιο 24ωρο, μπανιο (για τους αρκετα τολμηρους!),εχει και χωρο για βραδυες ατελειωτου ψησιματος και τρομακτικων ιστοριων!!!ειναι ιδανικο!!!παρτε σκηνες και οτι προχειρο εχετε για καμπινκ... ...και οσοι πιστοι προσελθετε!!!!...δεν θελει πολυ οργανωση κεφι θελει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή