Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Μουρχουχνικός σοδομισμός και Μαυρολιθαρίτικη οντολογία με έμφαση στις Milf


Όπως είπε και ο Hank στη στοφή ενώ προσπερνούσε τον Pumpkin "Είδες το μικρό Άλεξ στην προηγούμενη κατηφόρα;" Και ενώ ο Στελάρας βρισκόταν στα Πιτ για αλλαγή λάστιχων ο Lesshuhn έφευγε με ένα μαχαίρι στο χέρι από το σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου. Το ζήτημα που πραγματεύεται το παρόν άρθρο είναι το κατα πόσο τα καταπράσινα δάση και οι απόκρυμνες πλαγιές του Μαυρολιθαρίου θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν έναν αγώνα Moorhuhn. Εγώ μπορεί να μην έχω ζωή αλλά εσείς δεν έχετε προσωπικότητα. Σε ποια σημεία της διαδρομής θα μπορούσαν να στηθούν δωράκια; Είναι δυνατόν ο πύραυλος να χτυπήσει κάποιον άλλο παίχτη εκτός του πρώτου; Πως θα γίνει να πετάξουμε έξω τις ιμπεριαλιστικές εταιρίες όπως η Anapirreli και το γραφείο ντετέκτιβ Κολοβός;
Ποιος θα διασφάλιζε την ισή κατανομή των δώρων έτσι ώστε να μην γίνονται σικουριάτες ούτε και κωλοφαρδίες τύπου καπότα και μπάτσος. Στείλτε τις προτάσεις σας και κερδίστε ένα υπέροχο weekend με τη γκόμενα του Δ.Ζ.
Οι ηττημένοι πρέπει να επισκεφτούν τον 8ο και τον 7ο! Ενώ για Τήλο πρέπει να αναχωρούν όσοι στην πρώτη στροφή διστάσουν η στο Winter βγουν έκτοι.

www.moorhuhn.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου